Ricinolja för längre hår och friskare hud

Ricinolja för längre hår

Drömmer du om långt hår? Har du inte tålamod nog att vänta på att håret ska växa i sin takt? Betala inte för dyra hårförlängningar eller dyra produkter med alla möjliga kemikalier. Använd den naturliga oljan ricinolja för att stimulera hårväxten och göra håret glansigare. Massera oljan i hårbotten några gånger i veckan och du kan se resultat redan efter två veckor. En burk 100 ml ricinolja kostar runt 50 kr vilket, som du förstår, betyder att kuren är billig.

Användning i håret

Ricinolja gör ditt hår längre, starkare och mer glansigt. För att göra det så enkelt som möjligt för dig kommer här en beskrivning på hur det används!

Du börjar med att doppa fingertopparna i oljan. Kom ihåg att håret ska vara helt torrt och att du tar lite i taget eftersom det inte behövs mycket för ett bra resultat. Du gnider in ricinolja i hårbotten och låter det sitta i 30-60 minuter. När tiden har gått är det dags att skölja ur oljan. För att håret inte ska bli fett eller skadat är det bra att gnugga i balsam i håret innan du sköljer ur det med vatten. Därefter blöter du håret och sköljer ur det med schampo som vanligt. Om du märker att håret inte blivit helt rent kan ett tips till nästa gång vara att ha i schampo två gånger. Ricinolja kan du ha i 3-4 gånger i veckan, helst varannan dag.

Resultat efter användning av ricinolja

Här kommer några bilder som visar att ricinolja verkligen fungerar. Man kan alltså se resultat efter bara två veckor.

Resultat efter två veckor, före- och efterbild
Resultat efter endast 2 veckor
https://minstil.devote.se/

Resultat innan ricinolja använts. Resultat efter ca 3-4 veckor med ricinolja
Resultat efter ca 3-4 veckor

Resultat efter 2 månader
Resultat efter ungefär 2 månader.

Återförsäljare